Paneelbouw

Lindeman  is sinds 1968 actief binnen de paneelbouw. Wij bouwen besturingskasten voor de machinebouw, koelcellen en vrieshuizen, Luchtbehandeling en meet en regeltechniek.

Verdeelinrichtingen tot 4000 Ampère

Lindeman bouwt sinds 1968 verdeelinrichtingen. Inmiddels is Lindeman licentiebouwer van Legrand, Schneider Electric en Eaton. In samenspraak met de klant zorgen wij voor een optimale oplossing voor iedere situatie. Communicatie is hierin van zeer groot belang. Wij staan garant voor de kwaliteit van ons product en zorgen ervoor dat u voor iedere toepassing een optimaal … Lees verder "Verdeelinrichtingen tot 4000 Ampère"

Besturingspanelen

Lindeman is sinds 1968 actief binnen de paneelbouw. In eerste instantie waren de activiteiten gericht op het assembleren van verdeelinrichtingen. Later kwamen hier diverse besturingskasten voor de meet en regel- en bedrukkingstechniek bij. Inmiddels is Lindeman licentiebouwer van GE Power Controls, Schneider Electric, Eaton en Legrand. Wij bedienen onder meer machinebouwers, installateurs in de utiliteit, … Lees verder "Besturingspanelen"

Ombouw op locatie

Vanuit diverse installateurs was er een grote behoefte aan het ombouwen van verdelers op locatie. Lindeman heeft een buitendienst die hierin kan voorzien. Door gebruik te maken van onze "mobiele werkplaats" zijn wij in staat snel en professioneel de gewenste aanpassing uit te voeren.

Touchscreen / displays

Wij leveren diverse touchscreens en displays voor het visualiseren en besturen van diverse installaties. Door gebruik te maken van deze touchscreens kunnen allerlei zaken worden geregistreerd zoals bijvoorbeeld alarmmeldingen, MiVa-signaleringen, standsignalering van verlichting of deuren, etc.etc. Daarnaast is het een buitengewoon eenvoudig om via het touchscreen bijvoorbeeld verlichting te schakelen, videobeelden op te vragen of … Lees verder "Touchscreen / displays"