Besturingspanelen

Lindeman is sinds 1968 actief binnen de paneelbouw. In eerste instantie waren de activiteiten gericht op het assembleren van verdeelinrichtingen. Later kwamen hier diverse besturingskasten voor de meet en regel- en bedrukkingstechniek bij. Inmiddels is Lindeman licentiebouwer van GE Power Controls, Schneider Electric, Eaton en Legrand. Wij bedienen onder meer machinebouwers, installateurs in de utiliteit, de koeltechniek en de industrie.

Kwaliteit

Onze werkplaats is door de KEMA gecertificeerd voor het bouwen van verdeelinrichtingen. Onze kwaliteitsprocedures (ISO9003) zorgen ervoor dat de panelen die Lindeman aflevert volledig getest en in orde bevonden zijn. De beproevingsresultaten worden vast gelegd op een testraport, dit volgens de laatste eisen en normen.

Werkwijze

paneelbouw-luchtbehandelingIn samenspraak met de klant zorgen wij voor een optimale oplossing voor iedere situatie. Communicatie is hierin van zeer groot belang. Wij staan garant voor de kwaliteit van ons product en zorgen ervoor dat u voor ieder toepassing een optimaal product krijgt.

Door te kiezen voor gerenommeerde merken en door intensief overleg met onze klanten kunnen wij een oplossing voor elke situatie realiseren, voor onder andere:

  • Koelcellen en vrieshuizen
  • Machinebouw
  • Luchtbehandeling