Handelsproducten

BTicino

Lindeman is importeur van het luxueuze Italiaanse schakelmateriaal en deur-video intercomsystemen van BTicino. BTicino heeft hoogwaardig en esthetisch verantwoord schakelmateriaal in haar programma met de meest uiteenlopende toepassingen. Tevens heeft BTicino een uniek video-intercom systeem gebaseerd op een twee-draads infrastructuur. Vele vormgevingen en kleuren maken uw keuze mogelijkheden zeer groot. Onze afdeling Verkoop is volledig … Lees verder "BTicino"

Draadloze alarm unit

In de gezondheidzorg is een draadloos oproepsysteem een veel toegepast instrument waarmee de bewoner zich vrij kan bewegen binnen het appartement.     Een groot voordeel van een pols-/halszenderalarmering is dat in de appartementen geen lastige en ontsierende draden van verlengsnoeren lopen. Met een pols-/halszender alarmering heeft u gegarandeerd een perfect werkende alarmeringsfunctie als uitbreiding … Lees verder "Draadloze alarm unit"

MIVA

MIVA – Mindervaliden Toilet Alarmering Deze kit bevat de componenten om een alarm installatie te realiseren in een mindervaliden toilet. In de toiletruimte kan met het rondom aangebrachte koord een noodoproep wordt gemaakt. De aan de buitenzijde van de toiletruimte gemonteerde kamerlamp met zoemer geeft een optisch en akoestisch signaal. In de toiletruimte wordt de … Lees verder "MIVA"

Nevenindicatoren

Nevenindicator Alle typen Nevenindicatoren met rode prismalens, universeel inzetbaar. Kleur lens          : Rood Kleurbehuizing   : Wit Spanningsbereik: 6V AC/DC tot 24V AC/DC Stroomverbruik : Max. 20 mA Polariteit            : Polariteit ongevoelig Lichtbron           : 1 LED Uitvoering          : inbouw, geschikt voor U40 - U50 inbouwdoos opbouw, optioneel opbouwrand typenr. OPBOUWRAND Nevenindicator Geel/Groen. Nevenindicatoren, met gele of groene … Lees verder "Nevenindicatoren"