Technische Systemen – versie Susan

Verpleegoproep

Scall is een adresseerbaar oproepsysteem met of zonder spreek/luisterverbinding tussen de verpleging en de bewoners.

Het invoeren van de gegevens zoals de namen van de bewoners, locatie- en piepertabellen gaat heel gemakkelijk vanuit de receptie.

Scall is te koppelen aan elke modern communicatie systeem of DECT systemen.

Brandmeldinstallaties

Onze brandmeldinstallaties voldoen aan de Nederlandse wetgeving, NEN2535. Tevens zijn wij doorgespecialiseerd in NEN2575 stille ontruimingen en hebben wij alle benodigde certificeringen voor installeren en onderhoud. Wij kunnen het maandelijks, 4-maandelijks, jaarlijks onderhoud volledig, de bewaking van het logboek en alle bijkomende administratie-werkzaamheden voor u verzorgen.

Alarmsystemen

Inbraaksystemen worden in de regel door Lindeman BV geïntegreerd opgeleverd in de systemen die aanwezig zijn / geplaatst worden.

Zoals:

Verpleegoproepsystemen, DECT systemen, Brandmeldsystemen, Telefoniesystemen en Camerasystemen.

Xelion telefonie / communicatieplatform

Wij leveren een communicatie-platform dat voor verschillende disciplines gebruikt kan worden. Een platform dat ingezet kan worden voor thuiszorg, intramurale zorg en voor de kantooromgeving.

Deze oplossing kan worden gebruikt voor alle communicatie aspecten en kan primair ingezet worden voor het routeren van oproepen naar aangemelde medewerkers.

Toegangscontrole

De DOM Protector® is een nieuwe elektronische cilinder die eenvoudig toe te passen is in een bestaand of nieuw gebouw zonder beslag of slot te vervangen.

Geen bekabeling meer door de deur! Er zijn verschillende modellen leverbaar: halve cilinder modulaire cilinder tweezijdig lezen cilinder een kort model speciaal ontwikkeld voor glazen deuren.