Verpleegoproep

Scall verpleegoproepsysteem

Scall is een adresseerbaar oproepsysteem met of zonder spreek/luisterverbinding tussen de verpleging en de bewoners. Het invoeren van de gegevens zoals de namen van de bewoners, locatie- en piepertabellen gaat heel gemakkelijk vanuit de receptie. Scall is te koppelen aan elke modern communicatie systeem of DECT systemen. Met Scall kunt u een onderscheid maken tussen normale oproepen, noodoproepen, assistentieoproepen of toiletoproepen. Ook is een koppeling mogelijk met externe technische alarmmeldingen zoals liftstoring, cv-storing, brandmelding of inbraakmelding. Scall is bijzonder betrouwbaar, zeer gebruiksvriendelijk en zeker niet duur.

Bewaren

De sterke punten van ons zorgsysteem zijn flexibiliteit en betrouwbaar. Onze systemen kunnen wij naar de wens van de klant configureren. Hierin zijn heel veel mogelijkheden bijvoorbeeld intelligente camera’s. Ook is ons systeem compleet draadloos.

Ook bieden wij een Android applicatie erbij die gekoppeld kan worden aan het scall systeem. Deze app werkt op Wifi en GSM

Ons systeem beschikt over een scenario herkenning en dwaal oproepen met een draadloze verbinden. Daarnaast maken onze oproep units gebruik van Power over ethernet ( PoE ) en is makkelijk aan te sluiten zonder veel bekabeling.