Actueel

Leuk dat je het laatste nieuws van Lindeman leest! Op deze pagina vind je het laatste nieuws over projecten waar wij aan werken, personeelsuitjes of jubileums van onze medewerkers. Zo blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen op en rondom de Tienlingstraat. 

Volg ons ook op LinkedIn!

Besturingskasten op transport

De eerste van de totaal 13 besturingskasten voor JBT FoodTech en Diary Systems is op transport gegaan. Lindeman zorgt vervolgens op locatie voor de interne bekabeling van de kasten.

Lees verder

Leer Lindeman Sander kennen

Tijdens zijn stage bij Lindeman, kwam Sander Flipse erachter dat hij zijn verdere carrière daar graag wilde voorzetten. En, andersom dacht Lindeman daar gelukkig ook zo over. Na het afronden van zijn studie in februari 2017 kwam hij in vaste dienst als paneelbouwer.

Lees verder

Toegangscontrolesystemen voor Het Coachhuis

Sinds 2016 verzorgen wij de toegangscontrolesystemen voor Het CoachHuis. Zij verhuren spreekkamers en groepsruimtes op ruim 100 locaties door heel Nederland. Sleutelbeheer bleek één van de grootste obstakels. Daar zorgen wij voor een oplossing!

Lees verder

Erkend leerbedrijf

Naast de veiligheid van de systemen vindt Lindeman het ook belangrijk dat het personeel exact weet hoe zij moet werken met technische installaties. Hiervoor is een goede, gedegen opleiding noodzakelijk. Als erkend leerbedrijf bieden we daarom regelmatig opleidingsplekken aan.