Handel

Lindeman is in 1968 eerste instantie opgericht als handelsonderneming. Het verkopen van materialen en systemen zit al vanaf het begin in ons bloed. Vandaar dat handel in het rijtje van onze diensten niet mag ontbreken. Lindeman is opgegroeid met handel en met die jarenlange ervaring willen we onze klanten blijven bedienen. Zo handelen wij in cashmanagementsystemen, MIVA-units en nevenindicatoren.

Interesse in één van bovenstaande handelsfacetten? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen en vrijblijvend de mogelijkheden die wij aanbieden in dit segment. Kwaliteit, betrokkenheid en snel schakelen vinden wij met onze jarenlange ervaring heel erg belangrijk.

Cashmanagement

Met de cashmanagement-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een vaste kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contante geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

MIVA

Deze kit bevat de componenten om een alarminstallatie te realiseren in een mindervaliden toilet. In de toiletruimte kan met het rondom aangebrachte koord een noodoproep wordt gemaakt.

Altijd gewaarschuwd

De aan de buitenzijde van de toiletruimte gemonteerde kamerlamp met zoemer geeft een optisch en akoestisch signaal. In de toiletruimte wordt de noodoproep met de geruststellamp bevestigd. Optioneel kan het alarm doorgemeld worden naar een centraal punt.

Nevenindicatoren

Er zijn verschillende soorten nevenindicatoren die bij je bij ons kunt bestellen. Voor meer informatie of advies over welke nevenindicator bij jou op locatie het meest geschikt is, kun je contact met ons opnemen.

Onze leveranciers