Werken bij

Lindeman is een dynamisch bedrijf met korte communicatielijnen, goede arbeidsvoorwaarden en een gezellige collega’s. Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen in ons vakgebied. Bekijk hieronder de vacatures en reageer snel! Wie weet word jij onze nieuwe collega.

Vacature paneelbouwer

Voor ons gezellige team zijn wij op zoek naar een paneelbouwer (fulltime). Ben jij of ken jij deze ervaren paneelbouwer die op zoek is naar een afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf? Stop met zoeken!

Lees verder

Vacature servicemonteur

Voor ons gezellige team zijn wij op zoek naar een servicemonteur (fulltime). Ben jij of ken jij deze monteur die op zoek is naar een afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf? Stop met zoeken!

Lees verder

Mbo-stage technische systemen

Voor ons gezellige team zijn wij altijd op zoek naar stagiaires voor onze afdeling technische systemen. Ben jij of ken jij iemand die aan het leren is om met elektrotechnische systemen te werken? Neem dan contact op!

Lees verder

Erkend leerbedrijf

Naast de veiligheid van de systemen vindt Lindeman het ook belangrijk dat het personeel exact weet hoe zij moet werken met technische installaties. Hiervoor is een goede, gedegen opleiding noodzakelijk. Als erkend leerbedrijf bieden we daarom regelmatig opleidingsplekken aan.