Paneelbouw

Lindeman is sinds 1968 actief binnen de paneelbouw. Door onze jarenlange ervaring is niets ons te gek! Zo kun je bij ons terecht voor besturingskasten, bedieningspanelen, verdeelinrichtingen en ombouw op locatie. Denk hierbij aan grote of kleine kasten, vrij standaard of speciaal op maat gemaakt. Op basis van het installatieschema geven wij advies en gaan wij aan de slag.

Hulp in verschillende branches

Wij zijn werkzaam in onder andere de horeca, vakantieparken, industrie, zonnepanelen en de elektrische auto-industrie. Heb jij een speciale wens of is er onderhoud nodig aan het huidige systeem? Neem dan gerust contact met ons op. Kwaliteit, betrokkenheid en snel schakelen vinden wij bij iedere opdracht heel erg belangrijk.

Verdeelinrichtingen

Inmiddels is Lindeman licentiebouwer van Legrand, Schneider Electric, ABB en Eaton. Door te kiezen voor deze zeer sterke merken met kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij voor iedere installatie de best passende oplossing realiseren. Voor zowel hotels, kantoren, huisinstallaties en de industrie.

In samenspraak met de klant zorgen wij voor een optimale oplossing voor iedere situatie. Communicatie is hierin van zeer groot belang. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten.

DEKRA-certificering

Onze werkplaats is door de DEKRA gecertificeerd voor het bouwen van verdeelinrichtingen en hierdoor zijn wij ‘DEKRA Inspected Panelbuilder’. Al onze panelen voldoen aan de NEN61439-1. Onze kwaliteitsprocedures zorgen ervoor dat de panelen die wij afleveren volledig getest en in orde zijn. De beproevingsresultaten worden vastgelegd op een testrapport, dit volgens de laatste eisen en normen.

Besturingspanelen

In eerste instantie waren de activiteiten gericht op het assembleren van verdeelinrichtingen. Later kwamen hier diverse besturingskasten voor de meet-, regel- en bedrukkingstechniek bij. Wij bedienen onder meer machinebouwers, installateurs in de utiliteit, de koeltechniek en de industrie.

Een passende oplossing

In samenspraak met de klant zorgen wij voor een optimale oplossing voor iedere situatie. Communicatie is hierin van zeer groot belang. Wij staan garant voor de kwaliteit van ons product en zorgen ervoor dat je voor ieder toepassing een optimaal product krijgt.

Ombouw op locatie

Vanuit diverse installateurs was er een grote behoefte aan het ombouwen van verdelers op locatie. Lindeman heeft ervaren monteurs in dienst die in deze behoefte kunnen voorzien. Door gebruik te maken van onze ‘mobiele werkplaats’ zijn wij in staat snel en professioneel de gewenste aanpassing uit te voeren. Neem gerust contact met ons op om de wensen om locatie te bespreken.

Onze leveranciers