Technische systemen

Bij Lindeman ben je al sinds 1968 aan het juiste adres als het gaat om het implementeren van technische systemen. Zo kun je bij ons terecht voor het plaatsen van toegangscontrole, alarminstallaties, (bewakings)camerasystemen, zorgsystemen, brandmeldsystemen, intercomsystemen en alle andere elektrotechnische werkzaamheden. Denk hierbij aan alles waar stroomvoorziening voor nodig is, inclusief verlichting. Ook zorgen wij voor het onderhoud wat jaarlijks nodig is na het inbouwen van de technische installatie.

Interesse in één van deze technische systemen bij jou op locatie? Neem gerust contact met ons op. Dan komen wij langs op locatie om de installatie op te nemen. Ook geven we uiteraard advies voordat wij onze offerte uitbrengen. Kwaliteit, betrokkenheid en snel schakelen vinden wij met onze jarenlange ervaring heel erg belangrijk.  

Toegangscontrole en intercomsystemen

Toegangscontrole is in veel gebouwen niet meer weg te denken. Door het toepassen van deze systemen kan een beheerder bepalen en inzien welke personen er toegang hebben tot een gebouw. Daarnaast zijn onze systemen gemakkelijk in beheer.

Op afstand bedienen

Een intercomsysteem is veelzijdig inzetbaar en biedt daarmee de ultieme vorm van toegangscontrole. Wanneer er meerdere personen wonen of werken in een gebouw biedt een intercomsysteem uitkomst. Het systeem geeft niet alleen de mogelijkheid om te communiceren met een persoon die aanbelt, maar ook om deze te zien. De deur kan op afstand geopend worden om de persoon toegang te verlenen tot het gebouw.

Alarminstallaties, brandmeldsystemen
en camerasystemen

Een alarminstallatie is een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Een extra beveiliging, zowel preventief als schadebeperkend. Een alarmsysteem werkt met sensoren. Wanneer bijvoorbeeld een raam of deur geopend wordt waar een sensor op gemonteerd is, kan er een alarm afgaan. Het systeem zorgt er vervolgens voor dat er bij iedere ongewenste situatie een melding wordt verstuurd naar jouw telefoon.

Detecteren van brand

Één van die gevaarlijke gebeurtenissen die gedetecteerd wordt met de alarm- of brandmeldinstallatie is brand. Als dat het geval is, schakelt ook het brandmeldsysteem in. Vanuit deze systemen wordt er direct een melding gestuurd naar de meldkamer van de brandweer.

Toezicht vanuit een centraal punt

Een camerasysteem zorgt voor het toezicht op het pand, het bedrijfsproces of specifieke omstandigheden. Lindeman integreert het systeem op de gewenste plekken waarbij op een centraal punt alle beelden te zien zijn.

Zorgsystemen

Een goed werkend zorgsysteem is van groot belang binnen de organisatie, ze zorgen immers voor de veiligheid van zowel cliënten als medewerkers. Het voordeel van deze slimme systemen is dat de werkdruk van zorgmedewerkers omlaag gaat, omdat alle meldingen eenvoudig op één centraal punt binnenkomen. Hierdoor heeft het personeel meer tijd voor de mensen zelf.

Elektrotechnische werkzaamheden

Als je denkt aan Lindeman, denk je aan elektrotechniek! Daarom mag deze dienst natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. Bij elektrotechnische werkzaamheden moet je denken aan alle werkzaamheden die te maken hebben met een elektrische installatie, stroomvoorziening dus. Zo zorgen wij onder andere voor stroomvoorziening op de juiste plekken, het ombouwen van elektriciteit en groepenkasten inclusief verlichting. Voor complete installaties en het onderhoud daarvan kun je ook bij Lindeman terecht!

Onze leveranciers