Certificering DEKRA met een jaar verlengd!

Afdeling paneelbouw werd door DEKRA getest voor het certificaat ‘Dekra Inspected Panelbuilder (DIP)’. Zowel al onze procedures, als een gebouwde laadpalenkast werden onder de loep genomen. Zonder op- en aanmerkingen is ons DIP-certificaat weer met een jaar verlengd.

Ook de afdeling technische systemen is onderworpen aan een audit voor de certificaten ‘brandmeld installeren’, ‘brandmeld onderhoud’ en ‘het installeren van beveiligingsinstallaties’. Ook dit is geslaagd! De certificaten BMI, BMO en BORG-E zijn zonder op- en aanmerkingen weer met een jaar verlengd!

DEKRA Nederland test en monitort installaties, systemen en materialen voor organisaties in onder andere de energiesector. Deze tests zijn vooral gericht op het waarborgen van veiligheid van structuren en installaties zoals generators, stoom- en gasturbines. Wij zijn blij met deze verlengingen!

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overig nieuws