Leer Lindeman Peter kennen

Als je zegt ervaring, zeg je Peter Kalsma. Met zijn 63 jaar is hij de oudste in dienst van Lindeman, maar logischerwijs ook degene met de meeste ervaring. Al 46 jaar is hij namelijk werkzaam als paneelbouwer. Daarvan werkt hij nu totaal bijna drie jaar bij Lindeman. Hiervoor was Peter ook werkzaam in de paneelbouw bij andere bedrijven in de regio. Want, zoals Peter zegt: Het mooiste beroep in de elektrotechniek is paneelbouw!

Op de vraag wat er dan zo leuk is aan paneelbouw, antwoord Peter: “Draadjes! Ik ben gek op dunne draadjes. Waar collega’s soms liever werken met dikke draden, bouw ik graag besturingskasten met heel veel (dunne) draadjes. Zo zijn kasten waar honderden draadjes mee gemoeid zijn mijn favoriet. De schema’s van de klanten van Lindeman zijn erg goed. Dit zorgt ervoor dat je op een werkdag lekker door kunt werken.”

Wat betreft de werkdag is Peter een vroege vogel. Soms komt hij om 6.15 uur al binnen aan de Tienlingstraat, om vervolgens wakker te worden met een lekker bakkie koffie en voorbereidingen te treffen voor een nieuwe werkdag. “Ik woon in Volendam en daar werken veel mensen in de bouw die vroeg beginnen. Als ik om 6.00 uur van huis ga, is het dus gewoon al druk op de weg.” Gedurende zijn werkdagen is Peter bezig met zowel grote als kleinere kasten voor klanten.

Peter geniet van werken bij Lindeman, omdat ze een goed team hebben. “Door ervaring bij voorgaande werkgevers weet ik ook dat het anders kan zijn, maar bij Lindeman werken écht goede mensen. De verhoudingen zijn goed en Lindeman is een heel sociaal bedrijf. Iedereen heeft belangstelling voor elkaar en dat komt de sfeer ten goede.”

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overig nieuws