Leer Lindeman Sander kennen

Tijdens zijn stage bij Lindeman, kwam Sander Flipse erachter dat hij zijn verdere carrière daar graag wilde voorzetten. En, andersom dacht Lindeman daar gelukkig ook zo over. Zo kwam hij, na het afronden van zijn studie, in februari 2017 in vaste dienst als paneelbouwer.

Sander is een vertrouwd gezicht in de werkplaats waar hij de besturingskasten voorziet van alle opties die de klant wenst. “Het is mijn favoriete plek in het bedrijf. Tijdens het werk heb ik namelijk alles bij de hand.” Met zijn jarenlange ervaring heeft Sander bijna alles al gezien en gedaan. “Bij een nieuwe klus heeft de werkvoorbereider de opdracht duidelijk in kaart gebracht aan de hand van tekeningen en schema’s. Vervolgens worden die gebundeld in een map en overhandigd aan de werkplaats. Zo weten mijn collega’s en ik precies wat er moet gebeuren. Bij een grote klus ben je dan 2 à 3 weken bezig om alles in orde te maken, bij kleine klussen kan het in één dag.”

Het leukste aan zijn werk vindt Sander het eindresultaat. “Als een opdracht klaar is en het richting de opdrachtgever gaat, weet je waarvoor je het gedaan hebt! Ook ben ik tijdens mijn werk veel met koper bezig en kan ik stiekem best trots zijn op een mooi stukje vouwwerk dat perfect in de kast past.”

Bij Lindeman zit Sander helemaal op zijn plek. “Het is een klein bedrijf, waar iedereen elkaar goed kent. Je weet precies wat iedereen doet, bij wie je terecht kan en wat je aan elkaar hebt. En, is het is ook nog eens erg gezellig om bij Lindeman te werken.”

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overig nieuws