Open sollicitatie

Wat houdt werken bij Lindeman in?

Wij zijn altijd op zoek naar goede elektromonteurs of paneelbouwers, zowel in de binnen- als in de buitendienst. Het gaat hierbij een fulltime functie. Je werkgebied betreft de omgeving Amsterdam.

Wij zijn een dynamisch bedrijf met hele korte communicatielijnen. Daarnaast zijn de werkzaamheden zéér divers én zijn er veel opleidingsmogelijkheden om bij te leren. Ook bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en gezellige uitjes met het personeel.

Solliciteren?

Wil jij werken bij Lindeman in de elektrotechniek? Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op met Arjan Brabander via de e-mail.

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overige vacatures

Vacature paneelbouwer

Voor ons gezellige team zijn wij op zoek naar een paneelbouwer (fulltime). Ben jij of ken jij deze ervaren paneelbouwer die op zoek is naar een afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf? Stop met zoeken!

Lees verder

Vacature servicemonteur

Voor ons gezellige team zijn wij op zoek naar een servicemonteur (fulltime). Ben jij of ken jij deze monteur die op zoek is naar een afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf? Stop met zoeken!

Lees verder

Mbo-stage technische systemen

Voor ons gezellige team zijn wij altijd op zoek naar stagiaires voor onze afdeling technische systemen. Ben jij of ken jij iemand die aan het leren is om met elektrotechnische systemen te werken? Neem dan contact op!

Lees verder