Mbo-stage paneelbouw

Wat houdt de stage in?

Als stagiair bij Lindeman leer je alles over de werkzaamheden in de paneelbouw van onze ervaren collega’s. Je hebt oog voor kwaliteit en snelheid. Je helpt bij de opbouw van het paneel aan de hand van een elektrotechnische tekening. Elk project is anders. Samenwerken, initiatief nemen en het ontwikkelen van jezelf zijn belangrijk. 

Wat bieden wij?

Een leerzame stageperiode bij een dynamisch bedrijf met hele korte communicatielijnen. Daarnaast zijn de werkzaamheden zéér divers én zijn veel collega’s bereid jou iets bij te leren. Ook mag je tijdens jouw stageperiode mee met onze personeelsuitjes. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Opleiding MBO-Elektrotechniek
  • Fulltime of parttime (in overleg)
  • Stageperiode van een half jaar

Solliciteren?

Volg jij de studie elektrotechniek op het mbo en klinkt bovenstaande jou als muziek in de oren? Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op met Arjan Brabander via de e-mail.

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overige vacatures

Vacature paneelbouwer

Voor ons gezellige team zijn wij op zoek naar een paneelbouwer (fulltime). Ben jij of ken jij deze ervaren paneelbouwer die op zoek is naar een afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf? Stop met zoeken!

Lees verder

Vacature servicemonteur

Voor ons gezellige team zijn wij op zoek naar een servicemonteur (fulltime). Ben jij of ken jij deze monteur die op zoek is naar een afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf? Stop met zoeken!

Lees verder

Mbo-stage technische systemen

Voor ons gezellige team zijn wij altijd op zoek naar stagiaires voor onze afdeling technische systemen. Ben jij of ken jij iemand die aan het leren is om met elektrotechnische systemen te werken? Neem dan contact op!

Lees verder