Vacature paneelbouwer

Wat houdt de functie in?

In deze functie bouw je besturingskasten en bedieningspanelen op basis van de aangeleverde schema’s. Je zorgt voor de aansluiting en het testen van de panelen op verschillende systemen. Verder ben je als paneelbouwer verantwoordelijk voor het opzetten en bedraden van besturingspanelen en het aansluiten van de systemen in de werkplaats.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie bij een dynamisch bedrijf met hele korte communicatielijnen. Daarnaast zijn de werkzaamheden zéér divers én zijn er veel opleidingsmogelijkheden om bij te leren. Ook bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en gezellige uitjes met het personeel.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal mbo 3-niveau
  • Kennis van paneelbouw en besturingstechniek
  • Goed Nederlands in woord en geschrift
  • Zelfstandigheid
  • Ambitieus en leergierig

Solliciteren?

Klinkt bovenstaande informatie voor jou als muziek in de oren en heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan als paneelbouwer? Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op met Arjan Brabander via de e-mail. 

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overige vacatures

Vacature servicemonteur

Voor ons gezellige team zijn wij op zoek naar een servicemonteur (fulltime). Ben jij of ken jij deze monteur die op zoek is naar een afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf? Stop met zoeken!

Lees verder

Mbo-stage technische systemen

Voor ons gezellige team zijn wij altijd op zoek naar stagiaires voor onze afdeling technische systemen. Ben jij of ken jij iemand die aan het leren is om met elektrotechnische systemen te werken? Neem dan contact op!

Lees verder

Mbo-stage paneelbouw

Voor ons gezellige team zijn wij altijd op zoek naar stagiaires voor onze afdeling paneelbouw. Ben jij of ken jij iemand die aan het leren is om besturingskasten op te bouwen? Stop dan met zoeken en neem contact met ons op!

Lees verder