Vervangen intercom voor Cordaan

Voor zorgorganisatie Cordaan op de woonlocatie Polderweg hebben wij het bestaande intercomsysteem vervangen, omdat het zwaar verouderd was.

De bestaande audio-intercom-aanbelpost wordt vervangen door een video-intercom-aanbelpost, met 1 drukknop voor communicatie met het zorgkantoor van Cordaan. Ook kan er via het keypad gecommuniceerd worden met de 18 appartementen.

Om dit mogelijk te maken is er een kabel aangelegd in het trappenhuis. Ook is er in het zorgkantoor een binnenpost geplaatst waar de oproepen op binnenkomen en hebben de 18 appartementen allemaal de mogelijkheden de oproepen te beantwoorden.

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overig nieuws