Leer Lindeman Jeroen kennen

De nieuwste aanwinst van team Lindeman is Jeroen (45) uit Heemskerk. Hij is in november begonnen als coördinator technische systemen. “De functie is vrij breed en dat betekent dat de eerste maanden vooral in het teken staan van alles leren kennen, zowel collega’s als de werkzaamheden. Ik houd wel van een uitdaging en dat komt goed uit in deze veelzijdige functie. Hiervoor heb ik gewerkt in de paneelbouw, dus die kennis en ervaring neem ik uiteraard ook mee in het werk.”

De werkdagen van Jeroen zijn nooit hetzelfde. “Op dit moment probeer ik werkzaamheden naar mij toe te trekken en eigen te maken. Ik ben bezig met handleidingen, zodat vastigheden op papier komen te staan. Maar ook programmeren, online storingen oplossen, de storingstelefoon opnemen, advies geven en kennis overbrengen zie ik als mijn dagelijkse taken. Uiteindelijk komt daar natuurlijk structuur in, maar storingen plan je niet. Het kan ook zo zijn dat ik een halve dag aan de telefoon hang met een storingsmonteur om mee te denken naar een oplossing.”

Jeroen werkt niet alleen in de elektrotechniek, het is ook nog eens zijn hobby! Hij is namelijk promotor en propsbouwer van de band Strobocops. Het unieke is dat deze zeskoppige band alles zelf doet: van de techniek voor de lichtshow, tot het schrijven van de (Nederlandstalige) muziek en alles daaromheen.

Een creatieve duizendpoot dus! En, ook bij Lindeman wordt creatief nadenken gewaardeerd. “Lindeman begeeft zich in een nichemarkt, waarbij niet alle werkzaamheden dagelijks voorbij komen. Het uitzoeken van die oplossing kost soms tijd, maar is enorm leerzaam. Dat mag bij Lindeman en dat vind ik heel fijn. Ik heb die prikkel namelijk nodig, nieuwsgierig als ik ben. Want als je zelf snapt hoe het werkt, kun je dat ook goed uitleggen aan anderen. Verder is de sfeer bij Lindeman persoonlijk. Iedereen is gelijk en dat vind ik belangrijk.”

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overig nieuws