Leer Lindeman Jordy kennen

Jordy Hinke is 26 jaar en woont in Purmerend. Sinds 2019 werkt hij als elektromonteur bij Lindeman. Daarvoor had hij al kennis gemaakt met Lindeman, want als zzp’er werd hij regelmatig ingehuurd voor onze projecten.

Jordy komt op allerlei plekken in en rond Amsterdam, want hij werkt als elektromonteur in de buitendienst. “Ik houd mij bezig met renovatie, ombouw en het verbouwen van elektra. Ook brandmeldinstallaties vernieuwen is een groot deel van het werk. Ook kan het in de zorg weleens voorkomen dat kantoren omgebouwd worden tot slaapkamers. Dan verzorgen wij de aanleg van alle elektra, zoals alarmen, brandmeldinstallaties en camera’s. “

Het werk is heel gevarieerd, een klus kan van één dag tot drie maanden duren. “Nu zijn we met vijf collega’s bezig in een verzorgingstehuis waar wij de hele brandmeldinstallatie vernieuwen. Zo’n project duurt wel een aantal weken.” De werkdagen van Jordy begint om 7.00 uur op locatie waar hij start met het bellen van de alarmcentrale, zodat de brandweer op de hoogte wordt gebracht van de werkzaamheden. En, aan het eind van de werkdag zorgen zij uiteraard dat de installatie weer werkt voor de avond en nacht.

Het leukst aan werken bij Lindeman vindt Jordy de afwisseling én dat hij al zijn collega’s kent. “Het is ontzettend fijn werken in een relatief klein team waar iedereen elkaar kent. Dat is leuker dan werken voor jezelf.”

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overig nieuws