Leer Lindeman Marielle kennen

Mariëlle (30) is 4 dagen per week de spil in het web van Lindeman, zij verzorgt namelijk alle administratieve taken rondom de werkzaamheden van zowel afdeling de paneelbouw als technische systemen. Met een achtergrond in de sport en het onderwijs is Mariëlle van huis uit de administratie ingerold. Na precies één jaar bij Lindeman, heeft zij bijgetekend voor nog veel meer jaren in ons gezellige team. Weliswaar als enige vrouw, maar daar staat zij zeker haar mannetje!

Mariëlle werkt graag gestructureerd en voor zover dat kan heeft haar werkdag dan ook een vaste opbouw. “Ik begin de werkweek op maandag allereerst met het inboeken van de uren van de vorige week. Daarna kan ik alle werkbonnen afhandelen van de monteurs en dus de facturen opmaken voor de klanten. ‘s Middags doe ik meestal de bijzondere klusjes, inclusief spoedjes. Dit zijn bijvoorbeeld inkoopfacturen betalen, facturen die niet betaald zijn nabellen of het administratief ondersteunen van collega’s waar nodig.”

Dit betekent dat Mariëlle eigenlijk altijd op kantoor te vinden is, in tegenstelling tot veel van onze monteurs. “Ik heb met iedereen te maken en zie alles voorbij komen, dan wel in de facturen of in de agenda’s. Tijdens mijn werk spreek ik alle collega’s en iedereen weet mij te vinden, dat is leuk!” Ook het werken bij Lindeman bevalt Marielle goed. “Ik voel mij rustig en ontspannen na een werkdag, dat is weleens anders geweest. Het team is erg flexibel, wat heel fijn is met een jong kind thuis.” 😀

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overig nieuws