Leer Lindeman Patrick kennen

Al bijna 10 jaar is Patrick Klokkers werkzaam bij Lindeman. En, hij is voorlopig nog niet van plan te vertrekken. Patrick zijn functietitel is lastig in één woord te omschrijven: Calculator, servicedeskmedewerker en werkvoorbereider zijn dagelijkse functies. Dat houdt in dat hij de storingsmeldingen bijhoudt, offertes maakt, projecten aanneemt en er zo voor zorgt dat de agenda’s van collega’s gevuld blijven. Hij noemt zichzelf dan ook niet voor niets de ‘spin in het web’. 

Zo staat hij de ene dag te vegen in het magazijn en de andere dag rekent hij een grote klus uit. Daarnaast verzorgt hij samen met Sven de uitjes van Lindeman, want ook de personeelsvereniging rekent op hem. Als er in de avonduren of weekenden nog tijd over is, is Patrick aan het kickboksen óf motorrijden. “De laatste lange rit met de motor was naar Slovenië. Op de terugweg reden we binnendoor naar huis, wat resulteerde in een 11-daagse tocht met 5800 km op de teller”.

“Bij Lindeman is geen dag hetzelfde. Er zit enorm veel variëteit in het werk. Bij grotere bedrijven heb je vaak één vaste taak waar je de hele week aan werkt, maar bij een dynamisch bedrijf als Lindeman is dat (gelukkig) niet het geval. Zo werk je aan alle facetten en leer je heel veel!”

Patrick is daarnaast ook enthousiast over de werksfeer bij Lindeman. “Het is een enorm mooi bedrijf, waar we werken met goede en gezellige mensen. We staan altijd voor elkaar klaar, wat voor zorgt voor een fijn familiair gevoel.”

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overig nieuws