Leer Lindeman Sven kennen

We beginnen met Sven Mens, 34 jaar en werkvoorbereider/projectleider bij Lindeman. Sven begon alweer 9 jaar geleden als monteur in de werkplaats en is inmiddels doorgestroomd in zijn huidige functie. Hij maakt offertes, bereidt het werk voor de monteurs voor, is aanspreekpunt in de werkplaats én BHV’er.

Ook is Sven lid van de personeelsvereniging van Lindeman, die zorgt voor leuke uitjes gedurende het jaar! Dit heeft overlap met zijn grote hobby, namelijk de scouting. Sven regelt en organiseert daar van alles en zorgt ervoor dat ook de evenementen goed verlopen.

Met een grote glimlach vertelt Sven wat hij het leukst vindt aan zijn werk: ‘Ieder project is anders, maar toch hetzelfde. Uiteraard is en blijft het een verdeelkast, maar die ziet er vaak natuurlijk nét weer even anders uit.” Daarnaast geniet Sven van de communicatie en interactie met zowel collega’s als klanten. “De werkdagen zijn nooit saai. Als ik ‘s ochtends op kantoor kom, heb ik uiteraard een planning, maar die kan zomaar anders lopen dan verwacht. Snel schakelen, dat is de kracht van Lindeman!”

“Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Lindeman, het voelt als familie. Iedereen kent elkaar en staat voor elkaar klaar. Er is een hele fijne werksfeer, waar de uitjes uiteraard aan bijdragen.”

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overig nieuws