Toegangscontrole

Toegangscontrole is in veel gebouwen niet meer weg te denken.
Door het toepassen van deze systemen kan een beheerder bepalen en inzien welke personen er toegang hebben of hebben gehad in het gebouw.
Toegang verlenen of blokkeren voor kantoren, winkels of het bedienen van poorten, hekken of slagbomen is eenvoudig te beheren.

Veel toegangscontrole systemen zijn te integreren met een camerasysteem(CCTV), brand – of inbraaksysteem, hiermee ontstaat er een complete beveiligingsoplossing.

Phera App

Beheer toegangscontrole

Voor het beheer van een toegangscontrolesysteem worden deze aangesloten op een server, waardoor deze vanuit één centraal punt zijn te beheren.
Hierbij heeft de klant de keuze om de software zelf te beheren op een server, of deze af te nemen als SAAS (Software as a service). Hierbij draait de software in de ‘Cloud’ op een veilige plek in het datacentrum en hoeft de klant zich dus geen zorgen te maken over de hard- en software van de server.

Kaart / Tag lezers

Vandaalbestendig

Bij een hoger risico kan gebruik worden gemaakt van een vandaalbestendige lezer.

Standaard lezer

De standaard lezer is leverbaar als proximity, 2Crypt of 2Crypt met NFC/Bluetooth

NFC

Door de integratie van NFC die tegenwoordig vaak in een smartphone zit is het mogelijk deze ook te gebruiken voor de toegangscontrole.

Lezer met PIN

Deze 2Crypt en NFC/Bluetoothlezer is voorzien van een pincode tableau. Hierbij kan de code makkelijk worden uitgegeven wanneer er geen kaart / tag beschikbaar is.