Toegangscontrolesystemen voor Het Coachhuis

Sinds 2016 verzorgen wij de toegangscontrolesystemen voor Het CoachHuis.

Het Coachhuis verhuurt spreekkamers en groepsruimtes op ruim 100 locaties door heel Nederland. Sleutelbeheer bleek één van de grootste obstakels. Sleutels raakten namelijk kwijt of werden niet altijd ingeleverd. Dit was de aanleiding om op zoek te gaan naar een oplossing. En daar denken wij natuurlijk graag in mee! Na een aantal gesprekken was het duidelijk dat het cloud-oplossing zou moeten worden: Phera.

Lindeman verzorgde de implementatie van deze installatie op verschillende locaties, inclusief de Haagse hoofdlocatie van waaruit het centrale beheer wordt gedaan. Een mooie klus, met passende oplossing voor de opdrachtgever die na jaren nog steeds dienst doet.

Cashmanagement

Met de cash management-oplossing van Lindeman is het mogelijk contant geld te optimaliseren, te registreren en op te slaan in een genormeerde kluis. Lindeman is één van de weinige bedrijven die samenwerkt met het gerenommeerde Tidel uit Amerika. Tidel heeft het breedste en meest uitgebreide portfolio van oplossingen voor geldautomatisering ontwikkeld, waaronder slimme kluizen, die allemaal het volledige spectrum van contant geldomgevingen in de detailhandel optimaliseren.

Overig nieuws